Zwem2mijl
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon

De inschrijving is gesloten

Voorwaarden

Door het inschrijfformulier in te vullen geeft u toestemming aan GVAV Triathlon om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank met het verzoek om het inschrijfgeld van uw rekening af te schrijven. Tevens verklaart u in een goede conditie te verkeren en een geoefende zwemmer te zijn (1 km zwemmen onder de 25 minuten). De inschrijving staat open voor personen van 16 jaar en ouder. Deelname is voor eigen risico. Lees onze privacy verklaring hier.

Kosten

De kosten bedragen € 17,50 per deelnemer. Studenten maken gebruik van een gereduceerd tarief (€ 12,50 op vertoon studentenkaart bij startbureau)). Inschrijving is mogelijk t/m zondag 15 augustus 2021 of wanneer het maximaal toelaatbare aantal deelnemers (150) eerder is bereikt. Wanneer de vergunning minder deelnemers toestaat, zal de volgorde van inschrijving bepalend zijn. Er is geen na-inschrijving.

Afmelden en restitutie

Kostenloos afmelden kan t/m zondag 8 augustus 2021. Na deze datum vindt er geen restitutie meer plaats. Afmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.