Zwem2mijl
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon

Inschrijven

Inschrijven

Voorwaarden

Door het inschrijfformulier in te vullen geeft u toestemming aan GVAV Triathlon om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank met het verzoek om het inschrijfgeld van uw rekening af te schrijven. Tevens verklaart u in een goede conditie te verkeren en een geoefende zwemmer te zijn (1 km zwemmen onder de 25 minuten). De inschrijving staat open voor personen van 16 jaar en ouder. Deelname is voor eigen risico. Lees onze privacy verklaring hier.

Kosten

De kosten bedragen € 18 per deelnemer. Studenten kunnen gebruik maken van een van een gereduceerd tarief €13 (op vertoon studentenkaart bij startbureau op de dag zelf). Inschrijving is mogelijk t/m zondag 8 september 2024 of wanneer het maximaal toelaatbare aantal deelnemers (200) eerder is bereikt. Wanneer de vergunning minder deelnemers toestaat, zal de volgorde van inschrijving bepalend zijn. Er is geen na-inschrijving.

Afmelden en restitutie

Kostenloos afmelden kan t/m zondag 1 september 2024. Na deze datum vindt er geen restitutie meer plaats. Overdragen van het startbewijs kan t/m 8 september 2024. Afmelden of overdragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..