Zwem2mijl
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon

Waterkwaliteit

Op dit moment is er op het meer een waarschuwing van kracht ivm blauwalg, er is geen negatief zwemadvies. We volgen het advies van het Meerschap nauwlettend, bij een negatief zwemadvies zal de tocht geannuleerd worden. 
Op dit moment is de watertemperatuur ca. 21 graden. Het dragen van een wetsuit is dan ook gewoon toegestaan is en zeker niet verplicht.

Startlocatie 

We starten dit jaar voor het eerst vanaf Watersportvereniging VWDTP, Meerweg 227 in Haren.

Parkeren

Op het terrein van VWDTP is geen parkeerruimte voor deelnemers of toeschouwers. Wel zijn er aan de oostzijde en westzijde op loopafstand voldoende openbare parkeerplaatsen die gebruikt kunnen worden. Het is streng verboden langs de Meerweg zelf te parkeren. 

Startbureau

Dit bevindt zich op de begane grond aan de linker zijde van het gebouw, in Het Vooronder. Bij aanmelding ontvang je een genummerde badmuts, een chip en een kop thee of koffie. Studenten dienen bij aanmelding hun hun collegekaart te tonen. 

Kleedruimtes

Het clubhuis beschikt over 2 kleedruimtes. Laat hier geen eigendommen achter. Tassen worden met de kledingbus naar de finish gebracht. 

Elektronische tijdwaarneming

Voor de tijdwaarneming krijg je een chip om je pols. Na de finishboog beweeg je de chip langs de antennes aan de linker- of rechterzijde op de steiger. Bij het verlaten van de finishfuik lever je de chip in.

Vervoer terug naar de start

Hiervoor is een beperkt een aantal auto's beschikbaar die om 12.15u vertrekken. De wandeling over land terug is een goed alternatief met bijkomend voordeel dat je niet hoeft te wachten.  

Laatste updates

De laatste updates publiceren we hier, bij urgente zaken sturen wij een aanvullende mail aan de deelnemers. Daarnaast kan je ons voor vragen altijd bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.